Hvordan vi hjælper

Vi hjælper jer til at arbejde mest effektivt. Vi hjælper jer med at installere tillidsfuldt samarbejde og styrker jeres evne til at bruge de værdifulde værktøjer i praksis.

Effektivt samarbejde på arbejdspladsen

Kender du fornemmelsen af at være en del af et åbent og tillidsfuldt samarbejde, hvor alle arbejder i samme retning, ressourcerne fordeles i fællesskab, og problemerne løses i åbenhed til alles bedste? En arbejdsplads, der leverer god energi og fantastiske resultater? Sådan synes vi, at det skal være alle steder, og det kan det blive, hvis I vil arbejde seriøst på det sammen med os.

Stærkere lederskab

Ved du, hvor virksomheden er på vej hen, og hvilke resultater I ønsker at opnå? Som leder i virksomheden skal du kommunikere og vise vejen i praksis. Carlsen&E hjælper ledere og ledergrupper med deres personlige udvikling og indbyrdes samarbejde. Jo bedre en ledergruppe er til at tage fælles langtidsholdbare beslutninger i åbenhed, des bedre beslutninger og handlinger vil der blive taget andre steder i organisationen. Vi hjælper lederne til at udvikle deres personlige lederskab og understøtte det tillidsfulde samarbejde på tværs.

Medarbejderengagement på arbejdspladsen

Plejer du at afslutte din arbejdsdag med at tænke ‘i dag har jeg VIRKELIG brugt det, jeg ved og kan’? Engagerede medarbejdere skaber mirakler. Energien og kompetencerne bliver fokuseret på de mål, virksomheden har sat. Alle giver den en skalle og bidrager med det bedste, de har – på kryds og tværs. Det kræver både klare mål og en lang række samarbejdskompetencer at nå i mål. Vi hjælper med at løfte niveauet for samarbejdskompetencer og skabe et positivt og nysgerrigt arbejdsklima.

Hvor vi hjælper

Vi hjælper dig der, hvor du er. Der vil altid være nogle steder i din virksomhed, hvor ledere, teams og medarbejdere får det bedste ud af hinanden – og andre steder, hvor der skal gøres noget for at frigøre det fulde potentiale. Vi lytter meget til jeres egen analyse af, hvad I har brug for, og tilpasser vores indsats til lige netop jeres situation. Vi lover selvfølgelig at udfordre jer på vejen.

Executive ledelse

Topledelsen har et ansvar for at sikre en tydelig og meningsfuld strategi. Det gøres ved grundigt strategiarbejde, effektiv kommunikation og ved at vise vejen selv. Carlsen&E hjælper jer, når der står collaboration på den strategiske agenda.

Matrix organisationer

Matrixstrukturen har medfødte problemer. Mellemlederne får flere chefer, og de tværgående strategier blokeres af silo-tankegange. Carlsen&E hjælper jer med at få det hele til at spille, så kundefokus, fart og innovationshøjde vokser.

Teams

Lederteams, projektteams, teams med ingeniører – alle teams med meninger. Carlsen&E hjælper, når I skal opbygge, udvikle, lede og opløse effektive teams, så de kan løse den opgave, de er sat i verden for.

Virtuel collaboration

Collaboration bringer os ofte i situationer, hvor vi skal samtale og beslutte uden at være tilstede i samme rum. Carlsen&E hjælper jer til blive så effektive som muligt, når virkeligheden er virtuel.

Hvad vores kunder siger