Genstart Træf – DK åbner, hvad med jeres virksomhed?

Zoominar 4 af 4: Få JA i forhandling: Med kunder, leverandører, chefer og medarbejdere

Dette er en invitation til SMV’er om at netværke og hente inspiration via denne række af interaktive zoominarer. Man kan deltage i et eller flere, som man har lyst. Det fjerde tema handler om at skabe det fælles JA i forhandlinger. Rigtig mange kompromiser er indgået under coronakrisen, og der mange af de midlertidige løsninger, der nu skal ses efter i sømmene. Nye aftaler skal laves. Til det findes en fantastisk metode kaldet ‘Interessebaseret forhandling’ fra Harvard Law School. Den sikrer at flest mulige interesser bliver imødekommet når de nye løsninger skal findes og implementeres. Efter et kort indlæg fra os, vil der blive mulighed for at tale sammen i mindre grupper (break-out rooms) for så igen at samles til afslutningen. Zoominaret varer 1 time. Hele invitationen kan læses hér: Invitation

Torsdag d. 2. juli 2020
Vi mødes på Zoom
Kl. 15.30 – 16.30

mere information

Genstart Træf – DK åbner, hvad med jeres virksomhed?

Zoominar 3 af 4: Mobilisering af medarbejdernes potentialer

Dette er en invitation til SMV’er om at netværke og hente inspiration via denne række af interaktive zoominarer. Man kan deltage i et eller flere, som man har lyst. Det tredje tema handler om at mobiliserer medarbejderrnes potentialer. Vi har brug for alle kræfter når der skal genstartes. Den nye virkelighed har givet frustrationer (tomhed for nogen og overarbejde for andre) men helt sikkert også mange nye ideer. Nu er det vigtigt at få hele potentialet mobiliseret så vi kan give den gas i den nye virkelighed. Efter et kort indlæg fra os, vil der blive mulighed for at tale sammen i mindre grupper (break-out rooms) for så igen at samles til afslutningen. Zoominaret varer 1 time. Hele invitationen kan læses hér: Invitation

Torsdag d. 25. juni 2020
Vi mødes på Zoom
Kl. 15.30 – 16.30

mere information

Genstart Træf – DK åbner, hvad med jeres virksomhed?

Zoominar 2 af 4: Virksomhedens situation lige nu: Økonomi, medarbejdere, visioner og udfordringer

Dette er en invitation til SMV’er om at netværke og hente inspiration via denne række af interaktive zoominarer. Man kan deltage i et eller flere, som man har lyst. Det andet tema handler om at analysere nutiden. Hvor er vi nu? Hvad opdager vi når vi gør status hér 3 mdr efter nedlukningen? Efter et kort indlæg fra os, vil der blive mulighed for at tale sammen i mindre grupper (break-out rooms) for så igen at samles til afslutningen. Zoominaret varer 1 time. Hele invitationen kan læses hér: Invitation

Torsdag d. 18. juni 2020
Vi mødes på Zoom
Kl. 15.30 – 16.30

mere information

Genstart Træf – DK åbner, hvad med jeres virksomhed?

Zoominar 1 af 4: Virksomhedens fremtid: Worst case og nye muligheder

Dette er en invitation til SMV’er om at netværke og hente inspiration via denne række af interaktive zoominarer. Man kan deltage i et eller flere, som man har lyst. Det første tema handler om at tage fremtidsbrillerne på og give tankerne frit spil. Hvordan kunne fremtidien se ud? Hvad er drømmescenariet og worst case? Efter et kort indlæg fra os, vil der blive mulighed for at tale sammen i mindre grupper (break-out rooms) for så igen at samles til afslutningen. Zoominaret varer 1 time. Hele invitationen kan læses hér: Invitation

Torsdag d. 11. juni 2020
Vi mødes på Zoom
kl. 15.30 – 16.30

mere information

Lad os skabe motiverende opfølgningsprocesser!

Engagement Survey, Trivselsmåling og APV

Behøver opfølgning at være så tungt? I Carlsen&E fornemmer vi, at både mennesker og virksomheder trækkes med action-lister og påduttede ansvarlige – og at nærmest ingenting sker af sig selv uden opfølgning, opfølgning og atter opfølgning. Vi står overfor en udfordring, ingen endnu kender svar på – og så er OPEN SPACE den helt rigtige metode. Carlsen&E åbner rum for samtaler i små cirkler. Samtaler om de spørgsmål du, som deltager, er mest optaget af. Når mennesker virkelig taler sammen, finder vi altid en vej videre.

27. april 2020
KolleKolle, Værløse

mere information

Gør det let at være god! Vejen frem er MENNESKELIGGØRELSE

Sammen bruger vi Open Space som en fabelagtig måde til at komme i dybden, og blive klogere sammen. Formiddagens tema handler om at skabet resultater – og gøre det let! – ved at være mere menneske for … “hvad kommer egentlig efter hamsterhjulet”? I Carlsen&E fornemmer vi, at både mennesker og virksomheder er ved at have nået grænsen. Vi er nysgerrige på, hvad vi kan sætte i stedet. Ud fra vores erfaringer med virksomheder, teams og tværgående samarbejde tror vi, at det netop handler om at være menneske. Lad os mødes og åbne rummet til samtale og refleksion. Deltagerne stiller spørgsmålene og kommer selv med nogle af svarerne.

8. januar 2020, kl. 8.00 – 12.00
KolleKolle i Værløse

mere information

Open Space – Gør det let!

Open Space er en fabelagtig måde til at komme i dybden, og blive klogere sammen. Formiddagens tema handler om at skabet resultater – og gøre det let! – ved at være mere menneske for … “hvad kommer egentlig efter hamsterhjulet”? I Carlsen&E fornemmer vi, at både mennesker og virksomheder er ved at have nået grænsen. Vi er nysgerrige på, hvad vi kan sætte i stedet. Ud fra vores erfaringer med virksomheder, teams og tværgående samarbejde tror vi, at det netop handler om at være menneske. Lad os mødes og åbne rummet til samtale og refleksion.

7. oktober 2019, kl. 8.00 – 12.00
KolleKolle i Værløse

mere information

The Human Element workshop

Når du tager hjem efter de 5 dage har du været på en intensiv Leadership udviklingsrejse, og du vil kende dig selv væsentlig bedre end før. Du har ny og mere realistisk forståelse af dig selv som relationsskaber. Kurset går et skridt dybere og bredere end de gængse ledelseskurser. Det giver dig værktøjer, der gør dig mere effektiv i dit samararbejde med andre mennesker, og åbner helt nye muligheder for både dig og dine samarbejdsrelationer i kommende forandringer.

20. maj – 24. maj 2019
Skåne, Sverige

mere information

Open Space Workshop om at skabe kulturforandringer

At skabe en kulturforandring er både sjovt og hårdt arbejde. Temaet for vores Open Space workshop den 11. juni 2018 er hvordan du får kulturforandringer til at lykkes. Workshoppen vil styrke din forståelse af hvad der skal til for at nå i mål. Du vil få nye ideer, nye kontakter og masser af positiv energi du kan bruge til at få forandringen til at blive til virkelighed.

Open Space Workshop on creating cultural change

Creating cultural change is fun and hard work. At our Open Space Workshop the 11th of June 2018 we focus on how to make that change happen. The workshop will increase your understanding of what it will take to reach your goals. You will create new ideas, develop new contacts and gain lots of positive energy that you can use to bring the cultural change to life.

11. juni 2018
KolleKolle, Værløse

mere information

Radical Collaboration® workshop – in English

The Radical Collaboration training program learn participants how to negotiate conflicts of interest and develop their skills in preventing and dissolving ineffective conflicts. RC provides methods to gradually initiate, operate, and close negotiations and relationship building. The program is based on a unique combination of ‘hard’ and ‘soft’ methods through experience-based learning.

June 18-20, 2018
Hotell Gässlingen, Skanör, Sweden

More information