The Human Element workshop

Hvem holder workshoppen?

Eva Stenby

Ledelseskonsulent, ingeniør og E*MBA med speciale i leder- og teamudvikling, forhandling og tillidsfuldt samarbejde. Eva er certificeret træner i metoderne Radical Collaboration® og The Human Element® og har mange års erfaring som leder og underviser.

Kurt Karlsson

Kurt har en militær baggrund og har i flere årtier bidraget til udvikling og kvalitetssikringen af uddannelsen af ledere i det svenske forsvar. I dag er han konsulent og medejer af konsulentfirmaet CoreCode, der underviser teams og ledere i teamudvikling og personlig ledelse. Kurt er erfaren The Human Element® træner ligesom han med til at uddanne nye trænere i det svenske ledelseskoncept UGL.

Praktisk

Hvornår: 20. maj – 24.maj 2019

Hvor: Hovs Hallar
Hovshallavägen 149
269 91 Båstad
Sweden

Hvordan: Tilmeld dig hér.

Pris: 26.600 DKK inkl. mad og ophold

Kursets målgruppe er ledere og forandringsagenter, der har det som en del af jobbet at kommunikere troværdigt og skabe godt samarbejde og forandringsklima omkring sig.

Hvad får du ud af kurset?

Når du tager hjem efter de 5 dage har du været på en intensiv Leadership udviklingsrejse, og du vil kende dig selv væsentlig bedre end før. Du har ny og mere realistisk forståelse af dig selv som relationsskaber. Kurset går et skridt dybere og bredere end de gængse ledelseskurser. Det giver dig værktøjer, der gør dig mere effektiv i dit samararbejde med andre mennesker, og åbner helt nye muligheder for både dig og dine samarbejdsrelationer i kommende forandringer. Efter kurset vil du opdage oftere at være den bedste udgave af dig selv. I løbet af kurset undersøger du hvordan og hvornår dine tanker, følelser og din adfærd hhv. understøtter eller undergraver dine relationer og din handlekraft. Kurset giver dig en dybere forståelse af dit eget jeg. Der er fokus på menneskelige interaktioner og metoder til at skabe effektivt samarbejde og høj produktivitet. The Human Element® er en unik platform til at opnå større personlig effektivitet i relation og samarbejde med andre.

Målet

Du vil, i løbet af de 5 dage kurset varer, blive udfordret. På en tryg og legende måde vil du blive bragt ud af din normale komfort zone. Vi inviterer dig til nye erkendelser og tanker. Du får nye metoder til at håndtere de ting, der nogle gange gør det svært at kommunikere effektivt i en presset hverdag. Hvornår går du i forsvar? Hvorfor sker det? Hvordan undgår du det? Ved hjælp af dine egne erfaringer og dialogen undervejs i gruppen, vil du styrke og løfte din samarbejdsevne til et nyt og mere effektivt niveau. Træningen vil gøre dig bedre til dit job, hvad enten du er teamleder, mellemleder, projektleder, afdelingsleder eller topleder.

Kurset

Kurset med Carlsen&E er bygget op med korte lektioner, der veksler med teori, dialog og aktiviteter. Læring sker via en række aktiviteter og dialoger, der sikrer at du både lærer med hjernen og kroppen. Kurset hér er et internatkursus med to undervisere (Eva Stenby og Kurt Karlsson). Der skal også arbejdes om aftenen. Kurset kører med små hold, der sikrer stor interaktion. Der er plads til 10 deltagere.

Personligt udbytte

Selvbevidsthed: Kurset øger dit kendskab til dig selv og din evne til at nå dine mål.

Selvindsigt: I løbet af kurset undersøger du hvordan dine tanker, følelser og din adfærd enten understøtter eller undergraver dine relationer, din handlekraft og din effektivitet.

Teori: Kurset giver dig en dybere forståelse af dit eget ’jeg’, menneskelige interaktioner og metoder til at skabe effektivt samarbejde og høj produktivitet.

tilmeld